EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αγωνία και για τον Σκότι Γουίλμπεκιν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αγωνία και για τον Σκότι Γουίλμπεκιν
MACCABI TEL AVIV / TWITTER

Με δέκα παίκτες πήγε στην Κωνσταντινούπολη η Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να μείνει με εννέα καθώς ο Σκότι Γουίλμπεκιν τραυμάτισε τον αστράγαλό του στα τέλη της πρώτης περιόδου του αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο, ο Νέιτ Γουόλτερς, ο Όμρι Κάσπι και ο Ταρίκ Μπλακ είναι τραυματίες. Ο Άαρον Τζάκσον δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα και οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνιούν πλέον και για τον Σκότι Γουίλμπεκιν, τον ηγέτη τους δηλαδή, που τραυματίστηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές για τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20.

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στον αστράγαλο λίγο πριν "βγει" το δεκάλεπτο και ενώ είχε ήδη σκοράρει εννέα πόντους από 2/2 δίποντα και 3/3 βολές σε 9:43. Αφού πρώτα πήγε στα αποδυτήρια, γύρισε στον πάγκο της Μακάμπι κουτσαίνοντας, έδειχνε να δοκιμάζει το πόδι του ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν πολύ προβληματισμένος καθώς πήγε στην Κωνσταντινούπολη με δέκα παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις "μικροί" (Σάντι Κοέν, Ντένι Αβντίγια, Γιοβέλ Ζούσμαν).

UPDATE: Ο Γουίλμπεκιν έσφιξε τα δόντια και γύρισε στο ματς λίγο πριν από το ημίχρονο για να δοκιμάσει στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης περιόδου το πόδι του πριν από το δεκαπεντάλεπτο της ανάπαυλας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ