EUROLEAGUE

Μακάμπι: Συμφωνία με Μαξ Χάιντιγκερ

Μακάμπι: Συμφωνία με Μαξ Χάιντιγκερ
AP Photo/Chris Carlson AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Η Μακάμπι συμφώνησε με τον 23χρονο γκαρντ, Μαξ Χάιντιγκερ, για 3ετες συμβόλαιο. Προς δανεισμό οδεύει για την πρώτη του σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ.

Στην αγορά του NCAA στράφηκε η Μακάμπι, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον, καθώς συμφώνησε με τον Μαξ Χάιντιγκερ (23 ετών, 1.90) που αποφοίτησε από το Κολέγιο του Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο 23χρονος γκαρντ θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ευρώπη, το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ θα έχει τριετή διάρκεια, ωστόσο την πρώτη του σεζόν λογικά θα παραχωρηθεί δανεικός, αφού δεν υπάρχει θέση ξένου στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Την περσινή σεζόν - τελευταία του στο NCAA - ο Χάιντιγκερ είχε 16 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής. Την συμφωνία των δύο πλευρών ουσιαστικά επισημοποίησε το κολέγιο του Αμερικανού γκαρντ, το οποίο του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Ο Χάιντιγκερ έκανε και δηλώσεις μάλιστα σε ΜΜΕ των ΗΠΑ όπου τόνισε: “ Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκτός τουNBA, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου”.

AP Photo/Chris Carlson

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ