EUROLEAGUE

Μακάμπι: Πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον Ταρίκ Μπλακ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρότεινε νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές στον Ταρίκ Μπλακ.

Η διακοπή της EuroLeague και η άρση κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας έχει επηρεάσει τις ομάδες, οι οποίες είδαν τα έσοδά τους να εκμηδενίζονται μέχρι νεωτέρας. Την ώρα που το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των συλλόγων που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και της Ένωσης Παικτών είναι το ύψος του "ψαλιδιού" που θα υπάρξει στα φετινά συμβόλαια (για περιορισμό της ζημιάς των ομάδων), στο Ισραήλ κάνουν λόγο για πρόθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να κρατήσει στο ρόστερ τον Ταρίκ Μπλακ, με λιγότερα χρήματα όμως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η "ομάδα του λαού" πρότεινε στον 29χρονο σέντερ μειωμένες αποδοχές, κατά περίπου 400.000 δολάρια. Όπως αναφέρεται, αντί 1.400.000 δολαρίων που προβλέπει το φετινό συμβόλαιό του,, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ πρότειναν στον παίκτη να λάβει 1.000.000 δολάρια περίπου. Η πλευρά του Ταρίκ Μπλακ ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση πριν απαντήσει.

Πέρσι, ο Ταρίκ Μπλακ έκανε σπουδαία σεζόν με 11 πόντους και 5.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, φέτος όμως ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Έτσι, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις έντεκα (11) φορές στην EuroLeague, μετρώντας 9.1 πόντους και 4.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

UPDATE: Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης είδησης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επανέλαβε μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media πως δεν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, ούτε γίνονται κινήσεις που να αφορούν στο ρόστερ που θα παραταχθεί το 2020/21.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ