EUROLEAGUE

Μακάμπι: Πρόστιμο στον Στάνταμαϊρ επειδή "έσπασε" την καραντίνα

Μακάμπι: Πρόστιμο στον Στάνταμαϊρ επειδή "έσπασε" την καραντίνα
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ "έσπασε" την καραντίνα που έχει επιβληθεί σε όλους τους παίκτες της Winner League, με τη Μακάμπι να καλείται πλέον να πληρώσει το ποσό που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν στη Winner League, ο Αμάρε Στάνταμαϊρ είχε εκφραστεί ανοιχτά εναντίον του. Ο ψηλός της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε εξηγήσει μέσω Instagram Story πως δεν πρόκειται να το ακολουθήσει, δεδομένου ότι είναι μεγαλώνει μόνος το παιδί του στο Ισραήλ, αφού προβλέπεται αυστηρή καραντίνα ακόμη δύο μηνών -έως ότου δηλαδή τελειώσει το πρωτάθλημα.

Έκανε μάλιστα πράξη όσα έλεγε, αφού εθεάθη σε κατάστημα (φορώντας μάσκα) να αγοράζει τρόφιμα για εκείνον και το παιδί του. Γρήγορα ήρθε η αντίδραση της Winner League που ανακοίνωσε το πρόστιμο των 30.000 NIS προς τον παίκτη (το ποσό αυτό μεταφράζεται σε περίπου 7.500€), το οποίο βέβαια θα πληρώσει η Μακάμπι, ως... υπεύθυνη για την επιβολή του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τους παίκτες της.

Η "ομάδα του λαού" εξέδωσε πάντως ανακοίνωση για το θέμα, επισημαίνοντας πως ο σύλλογος γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και ότι σέβεται τον αθλητή της, πλην όμως θα ακολουθήσει τους κανονισμούς που προβλέπονται (στο πλευρό των παικτών του τάχθηκε κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος). Στην ίδια τοποθέτηση, τονίζεται πως όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε νέο διαγωνιστικό τεστ πριν την Πέμπτη 11 Ιουνίου, το οποίο βγήκα μάλιστα αρνητικό.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ