EUROLEAGUE

Μακάμπι: Παγωμάρα με Κάσπι, σκέψεις για χειρουργείο και πολύμηνη απουσία

Μακάμπι: Παγωμάρα με Κάσπι, σκέψεις για χειρουργείο και πολύμηνη απουσία
EUROKINISSI

Άσχημα νέα για τη Μακάμπι, αφού σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση ο Κάσπι, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες.

Η Μακάμπι δε μπορεί να ησυχάσει από τους τραυματισμούς, ωστόσο τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν στο Ισραήλ είναι ακόμα χειρότερα. Ο λόγος; Υπάρχει σημαντική πιθανότητα ο Όμρι Κάσπι να μείνει εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες.

Ο σταρ των ισραηλινών έχει ταλαιπωρηθεί από το ξεκίνημα της σεζόν από τραυματισμούς και έχει να παίξει σε αγώνα από τις 3 Δεκεμβρίου λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ "sport5.co.il", στη Μακάμπι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβληθεί ο άλλοτε ΝΒΑερ σε επέμβαση, κάτι που αν συμβεί μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και τρεις μήνες.

Προς το παρόν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχουν αποφασίσει πώς θα χειριστούν το θέμα με τον Κάσπι, αφού υπάρχει πάντα η σκέψη απλώς να συνεχίζει να μένει εκτός ο έμπειρος φόργουορντ μέχρι να ξεπεράσει τον πόνο και τότε να επιστρέψει στα παρκέ. Αυτή τη στιγμή ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Την φετινή σεζόν ο Κάσπι έχει προλάβει μέχρι στιγμής να αγωνιστεί μόλις σε έξι αγώνες στην EuroLeague, έχοντας 12 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ