EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος υποδέχθηκε τον Δώνη

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλωσόρισε τον Γιώργο Δώνη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσω μηνύματος που ανέβηκε στα social media της ομάδας του λαού.

Η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δημιουργήσει στην "ομάδα του λαού" μία μεγάλη ελληνική κοινότητα. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα δουλέψει με όλο το επιτελείο που είχε στο τριφύλλι, αλλά επίσης το γεγονός πως στο μπασκετικό τμήμα του ισραηλινού συλλόγου βρίσκονται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης.

Με αφορμή το... ελληνικό συναπάντημα στους δύο πάγκους, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλωσόρισε τον Γιώργο Δώνη στην οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσω μηνύματος που μοιράστηκε η "ομάδα του λαού" στα social media της.

"Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ένα σύλλογος με πολλά διαφορετικά αθλήματα. Κάθε μέλος του οργανισμού είναι περήφανος που ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γι αυτό θέλω να καλωσορίσω στην οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Δώνη. Του εύχομαι καλή τύχη και κάθε επιτυχία" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ