EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος θέλει να ψωνίσει από τον... Καστρίτη

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει τονίσει πολλάκις ότι δεν ασχολείται ακόμη με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στο Ισραήλ γράφουν ότι κατέθεσε πρόταση στον αρχηγό της Χάποελ Τελ Αβίβ, Τομέρ Γκινάτ.

Τον τελευταίο μήνα, ελλείψει αγωνιστικής δράσης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει συνδεθεί με πολλά μεταγραφικά σενάρια. Σε κάθε περίπτωση όμως, με πιο πρόσφατη αυτή της αποχώρησης του Σκότι Γουίλμπεκιν, προχωρούσε σε διάψευση με έμφαση στο γεγονός πως "δεν ασχολούμαστε ακόμη με την επόμενη σεζόν".

Παρά τις συνεχόμενες διαψεύσεις, στο Ισραήλ κατέγραψαν ακόμη ένα όνομα και το συνέδεσαν με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Πρόκειται για τον Τομέρ Γκινάτ, τον αρχηγό της Χάποελ Τελ Αβίβ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Συμφωνα με το Sport5, η "ομάδα του λαού" έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον κορυφαίο της μισητής αντιπάλου, στην οποία -μην ξεχνάμε ότι- εργάζεται από τα μισά της σεζόν ο Γιάννης Καστρίτης.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ενδεχόμενη απόκτηση του Τομέρ Γκινάτ θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τους υπόλοιπους του φετινού ρόστερ, δεδομένου ότι αγωνίζεται σε μια θέση (πάουερ φόργουορντ) που υπάρχουν ο Όμρι Κάσπι, ο Τζέικ Κοέν και ο Άντζελο Καλοϊάρο.

Τη φετινή σεζόν, ο Τομέρ Γκινάτ είχε 15.1 πόντους (με 27.7% στα τρίποντα), 6.4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 1.4 λάθη ανά αγώνα στη Winner League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ