EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κυρίαρχος με το "καλημέρα" ο Άντε Ζίζιτς

Μακάμπι: Κυρίαρχος με το "καλημέρα" ο Άντε Ζίζιτς
MACCABI TEL AVIV / TWITTER

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τη Χάποελ Χολόν (77-74) στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, με τον Άντε Ζίζιτς να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας τη νέα σεζόν.

Τα αποκαλυπτήρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ εν όψει της νέας σεζόν έγιναν στο φιλικό με τη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα. Η "ομάδα του λαού" επιβλήθηκε δύσκολα (77-74) στην ανεπίσημη πρεμιέρα της, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει άμεσα πόσο μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις της χρονιάς ο Άντε Ζίζιτς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ισραηλινής ομάδας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες. Εκεί όπου άλλωστε η Μακάμπι είναι πολύ ισχυρή, δεδομένου ότι μοιράζεται τη θέση του σέντερ με τον Οθέλο Χάντερ. Με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Άντε Ζίζιτς ήταν αυτός που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για τους πρωταθλητές, με τον πρώην ψηλό του Ολυμπιακού να προσφέρει επίσης 16 πόντους και 5 ριμπάουντ στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε κι ο Σκότι Γουίλμπεκιν (10), ο οποίος βέβαια είναι γνωστός και... μη εξαιρετέος αναφορικά με αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ