EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κοντά σε συμφωνία με τον Οζ Μπλέιζερ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνει για γηγενείς παίκτες εν όψει της επόμενης σεζόν, με τον Οζ Μπλέιζερ της Μακάμπι Ρισόν να είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Τζέικ Κοέν.

Η αποχώρηση του Τζέικ Κοέν με προορισμό την Ομπραντόιρο άλλαξε τα δεδομένα και τη μορφολογία του ρόστερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία υποχρεώθηκε να βγει στην αγορά για γηγενή παίκτη. Η "ομάδα του λαού" στράφηκε αρχικά στον Ρόμαν Σόρκιν της Μακάμπι Χάιφα, περίπτωση που όμως δεν προχώρησε τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, ενεργοποιήθηκε το plan b που αφορούσε τον Οζ Μπλέιζερ.

Ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Μακάμπι Ρισόν, με την οποία φέτος είχε 9.7 πόντους (με 31.6% στα τρίποντα) και 5.6 ριμπάουντ στη Winner League. Η εμπειρία που διαθέτει από το ισραηλινό πρωτάθλημα, όσο κι η αγωνιστική εξέλιξη που παρουσίασε τον τελευταίο χρόνο είναι δύο στοιχεία που έκαναν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον ξεχωρίσει για την ενίσχυση της front line, σε μια εποχή που ούτως ή άλλως, η εγχώρια αγορά του Ισραήλ δεν... ξεχειλίζει από ταλέντο και επιλογές.

Όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, οι πρωταθλητές αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να επισημοποιήσουν την απόκτηση του Οζ Μπλέιζερ για τον επόμενο χρόνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ