EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κάνει τα πάντα για να "δέσει" τον Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν ηγείται της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κι η "ομάδα του λαού" είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον "δέσει" για πολλά ακόμη χρόνια.

Η παρουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην τετράδα της EuroLeague οφείλεται εν πολλοίς στην απόδοση του Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος -υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου- πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο 26χρονος γκαρντ αποτελεί την πρώτη επιθετική επιλογή για την "ομάδα του λαού" με 16.3 πόντους (με 45.9% στα τρίποντα) και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο, είναι αυτός που αναλαμβάνει τις περισσότερες ευθύνες στα κρίσιμα σημεία.

Η θετική επιρροή που έχει στο παιχνίδι της ισραηλινής ομάδας οδηγεί μάλιστα τους κυανοκίτρινους στο σημείο να του προσφέρουν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, για να τον "δέσουν" για πολλά ακόμη χρόνια. Βάσει της συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2018, ο Σκότι Γουίλμπεκιν πρόκειται να εισπράξει συνολικά περί τα 4.5 εκατομμύρια δολάρια για τριετή συνεργασία (με buy out που φτάνει στο 1 εκατομμύριο για να "σπάσει" το συμβόλαιο).

Στη Menora Mivtachim Arena προσέχουν (ήδη) για να έχουν, ξεκινώντας συζητήσεις με την πλευρά του 26χρονου παίκτη, προκειμένου να επεκταθεί πρόωρα το συμβόλαιό του (που λήγει το 2021) με ακόμη καλύτερες οικονομικές απολαβές. Όπως επισημαίνει ο Roi Cohen στο Sport5, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο το συγκεκριμένο θέμα, με τον Κουίνσι Έισι να είναι ο επόμενος που θα πάρει σειρά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ