EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κακοδαιμονίας συνέχεια, έχασε και τον Ζούσμαν

Μακάμπι: Κακοδαιμονίας συνέχεια, έχασε και τον Ζούσμαν
EUROKINISSI

Οι ατυχίες συνεχίζονται στη Μακάμπι, αφού όπως έγινε γνωστό ο Γιόβελ Ζούσμαν τραυματίστηκε στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τη Μακάμπι. Μία ημέρα μετά την είδηση ότι ο Νέιτ Γουόλτερς ίσως χάσει την σεζόν, ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός για την "ομάδα του λαού" να κάνει ακόμα πιο περίεργα τα πράγματα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, ο Γιόβελ Ζούσμαν τραυματίστηκε στον χθεσινό (19/1) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα ( νίκη με 91-77) στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, σε ακόμα πλήγμα για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η απουσία του Ζούσμαν έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Όμρι Κάσπι (ίσως χάσει την σεζόν), Ταρίκ Μπλακ, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Γουόλτερς, με τους Ισραηλινούς να συνεχίζουν να πλήττονται από τραυματισμούς σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Ζούσμαν έχει 7.7 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 5.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 17.8 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ