EUROLEAGUE

Μακάμπι: Η επιστροφή του Πάργκο και οι ειρωνείες Βούισιτς

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Καλά νέα για τη Μακάμπι και τον Γιάννη Σφαιροπουλο, αφού ο Τζέρεμι Πάργκο ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση έπειτα από απουσία 3 μηνών. Ειρωνείες Βούισιτς προς τον Πρόεδρο της λίγκας του Ισραήλ.

Ετοιμος για τη μεγάλη επιστροφή είναι ο Τζέρεμι Παργκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραήλ, ο 33χρονος γκαρντ πήρε το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο της Μακάμπι και αναμένεται να πατήσει ξανά παρκέ έπειτα από τρεις μήνες!

Ο Πάργκο βρισκόταν εκτός δράσης από τις 7 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τη Μακάμπι Άσχοντ. Έκτοτε ένα πρόβλημα στη μέση τον κράτησε εκτός παρκέ, αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν και ο Αμερικανός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πρωτθλήματος με την Μπερ Σεβά την Δευτέρα (14/1).

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της σπουδαίας νίκης της Μακάμπι μέσα στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, ο Νίκολα Βούισιτς έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει με τον Πρόεδρο της λίγκας του Ισραήλ, Σμελ Φρένκελ.

Ο Φρένκελ, ο οποίος είχε ταχθεί προ καιρού ανοιχτά εναντίον της πρόσληψης στην θέση του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας επειδή είναι ξένος, συνεχάρη μέσω twitter για την αποδοσή τους την τριάδα των Ισραηλινών της ομάδας (Κοέν, Αβντίγια και Ζούσμαν), ξεχωρίζοντας μάλιστα τον Ζούσμαν που είχε 15 πόντους. Ο Βούισιτς τότε δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε: " Είμαστε τόσο τυχεροί που ισχύει ο ρωσικός κανονισμός στην EuroLeague (σ.σ ένας κανονισμός που εφαρμόστηκε πρώτα στην Ρωσία και ακολούθως στο Ισραήλ και επέβαλλε την παρουσία 2 γηγενών παικτών στην πεντάδα όλη την ώρα) και ο Ζούσμαν αγωνίστηκε 28 λεπτά... Α, συγνώμη, ΔΕΝ ισχύει ο ρωσικός κανονισμός στην EuroLeague, απλώς το άξιζε! Συγχαρητήρια Ζους".

Δείτε το σχετικό tweet του τζένεραλ μάνατζερ της Μακάμπι:

Μακάμπι: Η επιστροφή του Πάργκο και οι ειρωνείες Βούισιτς
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ