EUROLEAGUE

Μακάμπι: Γουίλμπεκιν και Χάντερ επιστρέφουν στο Ισραήλ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν και ο Οθέλο Χάντερ αναμένεται να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να ενσωματωθούν εκ νέου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το φινάλε της Winner League. Άγνωστο τι θα κάνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι ομάδες της Winner League ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την ολοκλήρωση της σεζόν από την στιγμή που αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του ισραηλινού πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που περιμένει τις επόμενες ημέρες την άφιξη των Σκότι Γουίλμπεκιν και Οθέλο Χάντερ, σύμφωνα με το Walla!Sports.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα, η "ομάδα του λαού" θα παραταχθεί με αυτούς τους δύο στο φινάλε της σεζόν, δίχως όμως να είναι σαφές τι θα ισχύσει για τους υπόλοιπους ξένους που έχουν επιστρέψει στην πατρίδα του. Εξάλλου, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Από εκεί και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον Ντένι Αβντίγια, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft. Ο 19χρονος γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδεχομένως να προτιμήσει να... προφυλαχθεί υπό τον φόβο τραυματισμού, όπως έκανε ο Κίλιαν Χέιζ της Ουλμ, ο οποίος αποφάσισε να μην δώσει το "παρών" στην επανεκκίνηση της Bundesliga, αλλά να προστατεύσει το σώμα του εν όψει της επόμενης σεζόν, που αναμένεται να τον βρει στο ΝΒΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ