EUROLEAGUE

Μακάμπι: Επέκταση συμβολαίου στον Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σκότι Γουίλμπεκιν μέχρι το 2023. "Ήταν προτεραιότητα να μείνει στην οικογένεια" δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η Μακάμπι βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις με τον Σκότι Γουίλμπεκιν για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτές οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με την "Ομάδα του Λαού" να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ μέχρι το 2023.

Ο Γουίλιμπεκιν είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Μακάμπι, έχοντας σε αυτό buy out ύψους 1 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο με αυτή την κίνηση θέλει να κόψει την όρεξη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

" Η βασική μας προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τον Σκότι στην οικογένειά μας" δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, για να προσθέσει: " Είμαι χαρούμενος που ο Σκότι θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης μας και θα μας βοηθήσει με τις ικανότητές του να πετύχουμε τους στόχους μας".

Την φετινή σεζόν ο Γουίλμπεκιν έχει 14 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 16.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ