EUROLEAGUE

Μακάμπι: Δικός της ο Γουόλτερς για δύο χρόνια

Μακάμπι: Δικός της ο Γουόλτερς για δύο χρόνια

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τον Νέιτ Γουόλτερς και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζέρεμι Πάργκο σύμφωνα με ισραηλινό σάιτ.

Η Μακάμπι έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει την ομάδα της επόμενης χρονιάς και κάνει την αρχή από τον διάδοχο του Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της χρονιάς. Το όνομα του αντικαταστάτη του; Νέιτ Γουόλτερς. Όπως γράφει το ισραηλινό σάιτ one.co.il, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Αμερικανό γκαρντ.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, η Μακάμπι θα χρειαστεί να σπάσει προηγουμένως το συμβόλαιο του Γουόλτερς, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια με την λιθουανική ομάδα. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η "ομάδα του λαού" έχει ήδη συμφωνήσει πάντως για το ποσό του buyout με την Ζάλγκιρις.

Ο 28χρονος άσος προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στην EuroLeague, κατά την οποία είχε 11,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας περίπου 23 λεπτά σε 28 αγώνες. Ο Γουόλτερς δεν είναι βέβαια ο μόνος από τους ξένους της λιθουανικής ομάδας που θα μετακομίσει σε άλλη χώρα την επόμενη σεζόν.

Ο Μπράντον Ντέιβις έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ενώ ο Άαρον Γουάιτ οδεύει προς την Αναντολού Εφές βάσει των πληροφοριών των τουρκικών Μ.Μ.Ε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ