EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ανανέωσε ο Μπλακ, ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος

Μακάμπι: Ανανέωσε ο Μπλακ, ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος
EUROKINISSI

Τον βασικό της σέντερ κράτησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η ομάδα του λαού ανακοίνωσε πως ο Ταρίκ Μπλακ ανανέωσε με τον σύλλογο για δύο ακόμα χρόνια.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως ο Ταρίκ Μπλακ βρίσκεται κοντά σε νέα συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλέον, το θέμα έκλεισε και τυπικά, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα του λαού πως ο πρώην ΝΒΑερ (27 ετών, 2.06 μέτρα) θα συνεχίσει για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια στο Ισραήλ.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διατηρεί τον βασικό του σέντερ, ο οποίος φέτος -στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη- μέτρησε 11 πόντους (69.9% στα σουτ) και 5.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στη EuroLeague.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Μπλακ απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε από την Ευρώπη και μπορεί να αποχωρήσει μόνο για εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ είτε φέτος είτε το επόμενο καλοκαίρι.

"Είμαι πολύ περήφανος για τη Μακάμπι και για τον Ταρίκ Μπλακ για την επέκταση δύο ετών στο συμβόλαιο του. Ξέρω πως ο Ταρίκ είναι παίκτης ΝΒΑ και του εύχομαι να παίξει εκεί, αλλά τώρα είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Είχα την ευκαιρία να τον προπονήσω τους προηγούμενους 7 μήνες και θεωρώ πως έχουμε σπουδαίο μέλλον μπροστά μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την επέκταση συμβολαίου", ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ