EUROLEAGUE

Μάκαμπι: Ανακοίνωσε τον Στάνταμαϊρ

FILE - In this March 28, 2016, file photo, Miami Heat forward Amar'e Stoudemire shoots during warmups before the Heat met the Brooklyn Nets in an NBA basketball game, in Miami. After retiring from the NBA on July 26, Stoudemire signed a two-year contract Monday, Aug. 1, 2016,  to play for Israeli team Hapoel Jerusalem. Stoudemire says it was a very emotional decision for him and his family.  (AP Photo/Joe Skipper, File)
FILE - In this March 28, 2016, file photo, Miami Heat forward Amar'e Stoudemire shoots during warmups before the Heat met the Brooklyn Nets in an NBA basketball game, in Miami. After retiring from the NBA on July 26, Stoudemire signed a two-year contract Monday, Aug. 1, 2016, to play for Israeli team Hapoel Jerusalem. Stoudemire says it was a very emotional decision for him and his family. (AP Photo/Joe Skipper, File) AP PHOTO/JOE SKIPPER, FILE

Παίκτης της Μακάμπι είναι πλέον ο Αμάρε Στάνταμαϊρ, με την ομάδα του Ισραήλ να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι. Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών από το Ισραήλ, η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του άλλοτε ΝΒΑερ με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Στάνταμαϊρ ξεκίνησε την σεζόν στην Κίνα, πριν αποχωρήσει με στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό, εστίασε τις προσπάθειές του στο να βρει δουλειά στην Ευρώπη και αφού πρώτα το όνομά του συνδέθηκε από το Ισραήλ με τον Παναθηναϊκό (χωρίς να έχει βάση η είδηση, τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι.

Η αλήθεια είναι ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες η Μακάμπι δεν θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση. Με τους τραυματισμούς όμως να διαδέχονται ο ένας τον άλλο - αφού ήδη έχουν τεθεί εκτός δράσης οι Γουόλτερς. Ντι Μπαρτολομέο, Κάσπι, Ζούσμαν και Μπλακ - η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είχε πλέον άλλη επιλογή. Ο λόγος ωστόσο που επιλέχθηκε ο άλλοτε ΝΒΑερ είναι και πρακτικός, αφού είναι κάτοχος διαβατηρίου του Ισραήλ και δεν πιάνει θέση ξένου στο πρωτάθλημα, με τη Μακάμπι να το έχει ανάγκη αυτό, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ντι Μπαρτολομέο, Ζούσμαν και Κάσπι είχε... ξεμείνει από γηγενείς παίκτες.

AP Photo/Joe Skipper, File

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ