EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ανακοίνωσε Οθέλο Χάντερ

Μακάμπι: Ανακοίνωσε Οθέλο Χάντερ
EUROKINISSI

Παίκτης της Μακάμπι είναι πλέον ο Οθέλο Χάντερ, με την πρωταθλήτρια Ισραήλ να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ξανά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπειτα από τρία χρόνια ο Αμερικανός.

Ο Οθέλο Χάντερ είναι πλέον παίκτης της Μακάμπι. Η πρωταθλήτρια του Ισραήλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Άλεξ Τάιους στο ροτέισον των ψηλών της "Ομάδας του Λαού".

Το γεγονός αυτό βέβαια σημαίνει και κάτι άλλο: Ο Χάντερ θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον οποίο συνυπήρξε στον Ολυμπιακό την διετία 2014-2016. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι αυτό το γεγονός έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να αποκτήσει η ομάδα του τον Αμερικανό.

" Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόκτηση του Οθέλο Χάντερ. θα είναι η δεύτερη φορά που θα συνεργαστούμε. Ξέρει την φιλοσοφία μου και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να ολοκληρώσει την γραμμή ψηλών μας" δήλωσε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός.

Την σεζόν 2018/19 ο Χάντερ είχε 9.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 7.7 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ