EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ανακοίνωσε Γουόλτερς

Μακάμπι: Ανακοίνωσε Γουόλτερς
EUROKINISSI

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς, με τον Αμερικανό γκαρντ να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. (VIDEO)

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστή η πληροφορία ότι η Μακάμπι είχε συμφωνήσει με τον Νέιτ Γουόλτερς. Πλέον αυτή η συμφωνία απέκτησε επίσημη μορφή, με τη Μακάμπι να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάλγκιρις.

Ο Γουόλτερς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει στο σάιτ της Μακάμπι ότι " ο Γουόλτερς θα μας προσφέρει δύναμη και θα μας βοηθήσει στην άμυνα και στο σκοράρισμα".

" Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να παίξω σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Έχω ακούσει τα καλύτερα και ξέρω ότι είστε ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης. Θα σας δω σε λίγους μήνες", είπε με τη σειρά του ο Γουόλτερς.

Την σεζόν 2018/19 ο Γουόλτερς είχε 8.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά στην EuroLeague.

Ο Γουόλτερς είναι η πρώτη μεταγραφή της Μακάμπι, η οποία πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ταρίκ Μπλατ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ