EUROLEAGUE

Κράτησε Κέιν, "βλέπει" Λάρκιν η Μακάμπι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του ΝτιΆντρε Κέιν, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα από την Ισπανία και το Ισραήλ την θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του Σέιν Λάρκιν.

Ο ΝτιΆντρε Κέιν ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη σεζόν. Εξαργύρωσε έτσι την εξαιρετική του παρουσία με ένα νέο συμβόλαιο, με την "ομάδα του λαού" να ανακοινώνει την παραμονή του.

Την σεζόν 2017/18 ο Κέιν είχε 7.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Την ίδια στιγμή πάντως που η Μακάμπι ανακοίνωσε την παραμονή του Κείν, ενδιαφέρον έχουν δημοσιεύματα σε Ισπανία και Ισραήλ που την συνδέουν με τον Σέιν Λάρκιν.

Δεδομένου ότι κατά πολλούς η Μακάμπι έχει ήδη "κλείσει" τον Σκότι Ουίλμπεκιν και ο Λάρκιν δεν είναι ακόμα ελεύθερος (οι Celtics έχουν team option στο συμβόλαιό του) αυτή η είδηση φαίνεται να μην έχει βάση, ωστόσο σύμφωνα με τους Ισπανούς και τους Ισραηλινούς ο βραχύσωμος γκαρντ αποτελεί μία εναλλακτική λύση για την πρωταθλήτρια Ισραήλ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ