EUROLEAGUE

"Κλωτσάει" για το "διαζύγιο" ο Σμιθ

"Κλωτσάει" για το "διαζύγιο" ο Σμιθ

Ο Ντέβιν Σμιθ περισσεύει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία κάνει προσπάθειες για να προκύψει συμβιβαστική λύση και να αποχωρήσει από την "ομάδα του λαού" ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το rebuilding της Μακάμπι Τελ Αβίβ επηρεάζει τον Ντέβιν Σμιθ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νέβεν Σπάχια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό , με τον 34χρονο φόργουορντ να αποτελεί... βάρος για την "ομάδα του λαού".

Όπως αναφέρει το Walla Sport , Στο Ισραήλ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη, αφού υπάρχει δέσμευση των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο. Κάτι που δεν εξυπηρετεί τα σχέδια του νέου προπονητή της ισραηλινής ομάδας, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Σε πρώτη φάση, το έδαφος δεν ήταν ακριβώς πρόσφορο από την πλευρά του Ντέβιν Σμιθ, πλην όμως υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης θα δεχτεί να αποχωρήσει ένα χρόνο νωρίτερα από το Τελ Αβίβ.

Οι προσπάθειες της Μακάμπι επικεντρώνονται στο να βρεθεί άλλη ομάδα για τον 34χρονο φόργουορντ, ο οποίος μετρά ήδη έξι χρόνια στην ομάδα. Ο ίδιος όμως ζητά να πληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του ποσού που έχει λαμβάνειν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προκειμένου να συναινέσει στο "διαζύγιο". Αυτή η λεπτομέρεια είναι που βάζει εμπόδια στην άμεση ανακοίνωση του "χωρισμού", με τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ να παρουσιάζονται πάντως αισιόδοξοι πως η ιστορία θα ολοκληρωθεί σύντομα, με ευτυχή -για εκείνους- τρόπο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ