EUROLEAGUE

Κάσπι: "Οι παίκτες βρίσκονται υπό εξαιρετική πίεση"

Κάσπι: "Οι παίκτες βρίσκονται υπό εξαιρετική πίεση"
EUROKINISSI

Ο αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όμρι Κάσπι, μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά το σπάσιμο της καραντίνας από δύο παίκτες της ομάδας.

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ αναμένεται να επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου και η προετοιμασία των ομάδων έχει μπει στην τελική ευθεία. Στη Μακάμπι βέβαια έχουν τα θέματά τους, καθώς δύο παίκτες (Καλογιάρο και Κοέν) έσπασαν την καραντίνα και απειλούνται με κυρώσεις, ενώ είναι γνωστό ότι σε ότι αφορά το πρωτόκολλο υγείας οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Αμάρε Στανταμάιρ έχουν εκφράσει ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους.

Θέση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πήρε ο Όμρι Κασπι μιλώντας στο Sport 5. " Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι τελείως διαφορετικό να επιστρέφεις σε μια επαγγελματική ρουτίνα φορώντας μάσκες, γάντια και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και διαφορετικό να είσαι αθλητής όπου σε καθημερινή βάση υπάρχουν επαφές στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Οι παίκτες βρίσκονται εδώ για να παίξουν μπάσκετ. Πιστεύω ότι οι απαιτήσεις από τους ανθρώπους της λίγκας ώστε οι παίκτες να βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω, για να πάνε στο παντοπωλείο ή στο φαρμακείο είναι υπερβολικές. Οι παίκτες βρίσκονται υπό εξαιρετική πίεση, σε πλήρη απομόνωση και ειδικά όταν συζητάμε για την ψυχική υγεία αυτό είναι ένα σκανδαλώδες αίτημα" τόνισε ο αρχηγός της "ομάδας του λαού".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ