EUROLEAGUE

Η Χαπόελ Εϊλάτ χάλασε το ντεμπούτο του Πάργκο

Η Χαπόελ Εϊλάτ χάλασε το ντεμπούτο του Πάργκο

Η Χαπόελ Εϊλάτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ (74-69), στο ντεμπούτο του Τζέρεμι Πάργκο με τη φανέλα της "ομάδας του λαού". Έκανε λόγο για... ντροπή ο Νέβεν Σπάχια.

Το ντεμπούτο του Τζέρεμι Πάργκο με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (στην τρίτη θητεία του στην ισραηλινή ομάδα) δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο βραχύσωμος γκαρντ. Η Χαπόελ Εϊλάτ νίκησε τους "κυανοκίτρινους" (74-69) χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση των Ντεμέτριους Τρέντγουελ (23 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Τζόρνταν Λόιντ (21 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Τα 8/22 τρίποντα, μα πολύ περισσότερο η αδυναμία της ομάδας να απορροφήσει ιδανικά την επιστροφή του Τζέρεμι Πάργκο αποδείχθηκαν άλυτα προβλήματα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία γνώρισε μια ακόμη ήττα στη Winner League. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ είχε 7 πόντους με 2/3 δίποντα και 1/3 τρίποντα, μαζί με 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ, την ώρα που ο Πιέρ Τζάκσον προσέθεσε μια ακόμη αναιμική εμφάνιση στο ενεργητικό του, με 2 πόντους και 6 λάθη.

" Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε χωρίς να παλέψουμε", δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νέβεν Σπάχια, ο οποίος για μια ακόμη φορά παρουσιάστηκε σε... έξαλλη κατάσταση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ