EUROLEAGUE

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φάνηκε αφιλόξενη για τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του. Δείτε το video από τα αποδυτήρια της ομάδας του λαού.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε ( 65-64) του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην 22η "στροφή" της EuroLeague πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί των ερυθρολεύκων ως χεντ κόουτς. Ο 52χρονος κόουτς, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το λιμάνι βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την τέως ομάδα του, μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν φανερά ευδιάθετος, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά φρόντισε να τους κρατήσει προσγειωμένους.

"Συγχαρητήρια σε όλους. Είχαμε πει πως έπρεπε να νικήσουμε έστω με έναν πόντο (σ.σ. γέλια). Παλέψαμε και πήραμε καλές αποφάσεις στο τέλος. Δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος και να είμαστε νευρικοί. Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες κατά την διάρκεια του αγώνα στην άμυνα και στην επίθεση. Παλέψαμε στο τέλος και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και μπράβο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μία μεγάλη νίκη, αλλά ακόμα δεν υλοποιήσαμε τον στόχο μας. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος (σ.σ. της κανονικής διάρκειας τη EuroLeague), πρέπει να πιέζουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Μην ξεχάσετε πως τώρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα έχουμε μία μέρα ρεπό και μετά θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας. Μπράβο", είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ