EUROLEAGUE

Η μεγάλη επιστροφή: ο Πάργκο στη Μακάμπι!

Η μεγάλη επιστροφή: ο Πάργκο στη Μακάμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Τζέρεμι Πάργκο θα φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά τ η διάψευση περί αποχώρησης του Πιέρ Τζάκσον , η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση ενός πόιντ γκαρντ. Κι όχι όποιου κι όποιου, αλλά του Τζέρεμι Πάργκο! Ο 32χρονος γκαρντ θα φορέσει τη φανέλα της "ομάδας του λαού" για τρίτη φορά στην καριέρα του, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Παίκτης με ίδια χαρακτηριστικά με εκείνα του Πιέρ Τζάκσον, με γεμάτο βιογραφικό και... ισχυρούς δεσμούς αγάπης με τον ιστορικό σύλλογο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή (σ.σ.: έπαιξε εκεί το 2010-'11 και το 2014-'15) τρεις μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ (δια χειρός του Στράτου Περπέρογλου), που την έβαλε σε ακόμη περισσότερες περιπέτειες σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση του τίτλου στη Winner League.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο ύψους 1μ88 πλεϊμέικερ έχει αγωνιστεί κατά βάση σε Ευρώπη, ΝΒΑ και Κίνα, ενώ φέτος πρόλαβε να παίξει στους Nanjing Monkey King της Κίνας με 22.8 πόντους και 6.2 ασίστ κατά μέσο όρο, τους Santa Cruz Warriors της G-League με 18.5 πόντους και 10 ασίστ ανά αγώνα, όπως επίσης στο Λίβανο με τα χρώματα της Champville, όπου μέτρησε 15.8 πόντους και 7 ασίστ σε πέντε αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ