EUROLEAGUE

Η Μακάμπι "έκοψε" τον Πνίνι

Η Μακάμπι "έκοψε" τον Πνίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γκάι Πνίνι, ο οποίος αποχωρεί από την "ομάδα του λαού" μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας!

Μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γκάι Πνίνι αποτελεί παρελθόν για την "ομάδα του λαού". Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ενημερώθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ισραηλινή ομάδα, η οποία συνεχίζει να αλλάζει πλήρως εικόνα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος φόργουορντ βρισκόταν στη Menora Mivtachim Arena από το 2009, οπότε και μεταγράφηκε από τον Κεραυνό Στροβόλου, έχοντας σημαντικό ρόλο στα χρόνια που ακολούθησαν τη μετακίνησή του στο Τελ Αβίβ. Ήταν άλλωστε βασικό στέλεχος της "ομάδας του λαού" τόσο στον δρόμο προς τον τελικό της Turkish Airlines EuroLeague το 2011 στη Βαρκελώνη, όσο και στην κατάκτηση του τίτλου τρία χρόνια αργότερα (2014) στο Μιλάνο.

Οι αριθμοί του πάντως έπεφταν χρόνο με τον χρόνο, σε σημείο που έφτασε να έχει φέτος 2.6 πόντους και 1.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Πιο παραγωγική χρονιά του ήταν το 2014-'15, όταν είχε 9.5 πόντους ανά αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ