EUROLEAGUE

Η Μακάμπι αποχαιρέτησε τον Αβντίγια που ονειρεύεται τους Γουόριορς

Η Μακάμπι αποχαιρέτησε τον Αβντίγια που ονειρεύεται τους Γουόριορς

Ο Ντένι Αβντίγια ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Μακάμπι, η οποία του ευχήθηκε καλή τύχη εν όψει του 2020 NBA Draft. Στο στόχαστρο των Γουόριορς ο Ισραηλινός, αν η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο επιλέξει μεταξύ 2-5.

Στα 19 του χρόνια, είναι πιθανότατα ο πιο ταλαντούχος νεαρός που βρίσκεται στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, βρισκόταν στην Ευρώπη. Ο Ντένι Αβντίγια αποχαιρέτησε το Ισραήλ, η Μακάμπι του ευχήθηκε καλή τύχη και ο διεθνής περιφερειακός είναι πλέον έτοιμος να βρεθεί στο ΝΒΑ καθώς έχει δηλώσει συμμετοχή στο 2020 NBA Draft και ξέρει ότι θα βρεθεί αρκετά ψηλά, ακόμη και στην πρώτη πεντάδα της διαδικασίας.

Ο Αβντίγια έκλεισε τη σεζόν 2019/20 με 4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 14:17 συμμετοχής σε 26 αγώνες της EuroLeague, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί της Μακάμπι του έδωσαν την ευκαιρία να πάρει στο φινάλε της χρονιάς σημαντικότερο ρόλο, να οδηγήσει την ομάδα του Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα και να αναδειχθεί MVP της Winner League.

Ο Ισραηλινός θα δουλέψει στις ΗΠΑ, με φόντο το 2020 NBA Draft και δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οι οποίοι τον έχουν στοχεύσει στην περίπτωση που επιλέξουν ανάμεσα στη δεύτερη και την πέμπτη επιλογή. Αν σταθούν τυχεροί και πάρουν το νούμερο 1, τότε ο Αβντίγια θα καταλήξει κάπου αλλού, καθώς στο Σαν Φρανσίσκο λέγεται πως έχουν ήδη ξεχωρίσει τον Άντονι Έντουαρντς από τον σέντερ Τζέιμς Γουάιζμαν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ