EUROLEAGUE

Γουίλμπεκιν: "Θα ηγηθώ της Μακάμπι"

Γουίλμπεκιν: "Θα ηγηθώ της Μακάμπι"
EUROKINISSI

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο του Ισραήλ, όπου έθεσε τους ομαδικούς στόχους και τις προσωπικές του φιλοδοξίες για την επερχόμενη σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν, στη δεύτερη σεζόν του στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για μία ακόμα πιο απαιτητική, όπως ο ίδιος είπε, χρονιά και για έναν ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 26χρονος γκαρντ, μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ, ξεκαθάρισε πως η είσοδος στα πλέι οφ της Euroleague είναι ο πρώτος στόχος για την ομάδα του, η χημεία της οποίας θεωρεί πως θα κάνει τη διαφορά φέτος.

Παράλληλα, ο Γουίλμπεκιν, που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ξεκαθάρισε μετά βεβαιότητας και χωρίς δισταγμό ότι "φέτος θα είμαι ηγέτης στη Μακάμπι", ενώ έδειξε την πίστη του στο ανανεωμένο συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου: "Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο φέτος. Πιστεύω ότι η συνύπαρξη αυτών των παικτών θα δουλέψει πολύ καλά. Υπάρχει εξαιρετική χημεία μεταξύ μας. Φέτος η επιθυμία μου δεν είναι άλλη από το να φτάσουμε στα πλέι οφ. Είναι ο Νο1 στόχος μου. Θα ξεκινήσουμε ως αουτσάιντερ τη σεζόν , αλλά θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό των άλλων ομάδων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ