EUROLEAGUE

Γουίλμπεκιν: "Προσπάθησα να μείνω ήσυχος, αλλά είμαι έξαλλος"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την αντίθεσή του με το πρωτόκολλο υγείας που θα τηρηθεί στο Ισραήλ για τη συνέχεια της Winner League εξέφρασε ο Σκότι Γουίλμπεκιν τονίζοντας ότι είναι έξαλλος αφού θα πρέπει να επιστρέψει και να ζεις όπως στην αρχή της καραντίνας.

Στο Ισραήλ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, προκειμένου η Winner League να ολοκληρωθεί στα παρκέ. Οι αντιδράσεις για το πρωτόκολλο υγείας όμως, συνεχίζονται με τους παίκτες να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους. Μετά την επιστολή από παίκτη της Μακάμπι, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, και χαρακτήριζε γελοίο το πρωτόκολλο που έχει υιοθετηθεί ήρθε και το σχόλιο από τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι ήταν μεταξύ αυτών που αναμενόταν να γυρίσουν στο Ισραήλ για να αγωνιστούν στο φινάλε της σεζόν, δεν παρέλειψε όμως να εκφράσει τον έντονο εκνευρισμό του για όσα συμβαίνουν στη χώρα και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί η λίγκα να ελέγξει την κατάσταση με τους παίκτες.

" Όλα ανοίγουν εδώ στο Ορλάντο, στο σπίτι μου και στο Ισραήλ. Κι εγώ πρέπει να γυρίσω και να ζω όπως όταν ξεκίνησε η καραντίνα. Προσπάθησα να μείνω ήσυχος αλλά είμαι έξαλλος" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά τις δημοσιεύσεις του Σκότι Γουίλμπεκιν, ήρθε η επίσημη αντίδραση από τη Winner League, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα: "Μετά από τα δημοσιεύματα για τον Σκότι Γουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφορικά με την απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, θέλουμε να καταστήσουμε απόλυτα ξεκάθαρο: Προς μεγάλη μας χαρά η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει εγκρίνει το πλάνο για την επιστροφή στο πρωτάθλημα. Πριν από τη λήψη της σχετικής απόφασης έγιναν συζητήσεις με το Υπουργείο Υγείας. Η μη συμμόρφωση με τις οδηγίες, ειδικά αυτές που αφορούν την απομόνωση αποτελεί αδίκημα. Τις δύο τελευταίες μέρες είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε τους παίκτες να επιστρέφουν σταδιακά. Λυπούμαστε για τα ανεύθυνα σχόλια του αθλητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα θέλαμε να εστιάσουμε στο ότι οι παίκτες είναι και πρότυπα για εφήβους και όχι μόνο. Δεν θα διστάσουμε να επιβάλλουμε ποινές σε παίκτες ή ομάδες, που σαμποτάρουν την πιθανότητα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε μια ευαίσθητη περίοδο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ