EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Memphis Grizzlies guard Tyler Dorsey (22) reacts to a play against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Paul Sancya)
Memphis Grizzlies guard Tyler Dorsey (22) reacts to a play against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Paul Sancya) AP PHOTO/PAUL SANCYA

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τα επόμενα 1+1 χρόνια, με τον ομογενή γκαρντ να κάνει τα πρώτα του βήματα στην EuroLeague υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Με συνοπτικές διαδικασίες, από την στιγμή που διέρρευσε η είδηση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φρόντισε να κλείσει τις διαπραγματεύσεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του ομογενούς γκαρντ για την επόμενη διετία (1+1), κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που υπήρχε στην περιφέρεια.

"Με την απόκτηση του Τάιλερ, ολοκληρώσαμε τη στελέχωση του ρόστερ" εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον 23χρονο γκαρντ να επισημαίνει πως "άκουσα πολύ όμορφα πράγματα για την πόλη και τους φιλάθλους".

AP Photo/Paul Sancya

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ