EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Κέιν επειδή δεν έπαιξε στην 4η περίοδο

Έξαλλος ο Κέιν επειδή δεν έπαιξε στην 4η περίοδο
FACEBOOK/MACCABI TEL AVIV BASKETBALL

Η Μακάμπι διασύρθηκε από την Εφές (72-92), ο ΜακΚόλουμ έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο κι ο ΝτιΑντρε Κέιν ήταν έξαλλος επειδή δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τελευταία περίοδο, καθώς θεωρεί ότι μπορούσε να τον περιορίσει.

Στο 4-3 υποχώρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά το "βαρύ" εντός έδρας 72-92 από την Εφές. Εκείνος που τη "σκότωσε" ήταν ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος μέτρησε 31 πόντους με 8/11 τρίποντα. Μετά το τέλος του αγώνα -κι όμως αναφέρει το one.co.il- ο ΝτιΆντρε Κέιν της Μακάμπι ήταν έξαλλος από το γεγονός ότι δεν έπαιξε στην τέταρτη περίοδο, καθώς θεωρεί ότι μπορούσε να περιορίσει κάπως τον ΜακΚόλουμ.

" Θα έκανα καλή δουλειά στο συγκεκριμένο μαρκάρισμα. Ξέρω πως παίζει, ξέρω τι κάνει, ξέρω τι αναζητά μέσα στο γήπεδο. Αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι ο λόγος που δεν έπαιξαν στην τελευταία περίοδο. Ο Έρικ έχει βάλει απίθανα σουτ στα πρόσφατα ματς της Εφές και ούτε εμείς καταφέρει να τον περιορίσουμε", υπογράμμισε ο Κέιν.

Ποιος είναι ο λόγος της έκρηξης του Κέιν; Οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά καλά. Έχουν περάσει τρία σερί καλοκαίρια ως συμπαίκτες στο "The Basketball Tournament" που διεξάγεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού κι έχουν κερδίσει σημαντικά έπαθλα. Επομένως, ο Κέιν περίμενε από τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει για να περιορίσει το πιο "δυνατό" επιθετικό... όπλο της Εφές. Κάτι που δεν έγινε στην τελευταία περίοδο, αλλά -για να τα λέμε όλα- ο ΜακΚόλουμ έβαλε μεγάλα σουτ καθόλη την διάρκεια του ματς, ακόμα κι όταν ο Κέιν ήταν στο παρκέ.

Photo Credits: Facebook/Maccabi Tel Aviv Basketball

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ