EUROLEAGUE

Δεν... κινδυνεύει το τουρκικό διαβατήριο του Ουίλμπεκιν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Σκότι Ουίλμπεκιν ενημέρωσε πως ο 25χρονος γκαρντ δεν πρόκειται να χάσει το τουρκικό διαβατήριο που είχε αποκτήσει πριν από μερικούς μήνες, επειδή υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παρότι έχει στα χέρια του εδώ και μερικούς μήνες τουρκικό διαβατήριο (άρα λογίζεται ως γηγενής στη BSL), ο Σκότι Ουίλμπεκιν δεν θα αγωνίζεται στη γειτονική χώρα τη νέα σεζόν. Η Αναντολού Εφές τον είχε στα υπόψιν, εκείνος όμως κατέληξε εν τέλει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Εν μέσω του θορύβου που δημιουργήθηκε από τη μετακόμισή του στη Menora Mivtachim Areana, δεν άργησε να προκύψει θέμα με το διαβατήριό του. Πολύ απλά γιατί το απέκτησε με σκοπό να παίζει ως γηγενής στη BSL και να ενισχύει την εθνική ομάδα της χώρας. Την Τετάρτη (11/7) πάντως, η εταιρεία που τον εκπροσωπεί θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εξηγώντας πως δεν τίθεται περίπτωση αποχώρησής του από την εθνική ομάδας της Τουρκίας επειδή τη νέα σεζόν θα παίζει στο Ισραήλ.

" Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους του τουρκικού μπάσκετ ότι ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που υπέγραψε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα παραμείνει μέλος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Αγαπάει να παίζει με τη φανέλα της Τουρκίας", ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της εταιρείας που τον εκπροσωπεί.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος γκαρντ αντικατέστησε τον Μπόμπι Ντίξον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας, ως ο νατουραλιζέ της, έχοντας 9.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.5 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ