EUROLEAGUE

Αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ταρίκ Μπλακ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Ταρίκ Μπλακ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει από το απόγευμα του Σαββάτου (23/5) ο Ταρίκ Μπλακ, καθώς η Μακάμπι ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της μαζί του. Ο Αμερικανός ψηλός ταλαιπωρήθηκε φέτος από έναν σοβαρό τραυματισμό και έπαιξε σε μόλις 11 αγώνες αγώνες της EuroLeague, με μέσους όρους 9.1 πόντων και 4.8 ριμπάουντ ανά 19:40 συμμετοχής.

Ο Μπλακ έπαιξε κατά σειρά στους Ρόκετς και τους Λέικερς πριν έρθει στην Ευρώπη, θεωρείται ένας undersized σέντερ με ύψος 2μ.06, είναι 28 ετών και τη σεζόν 2018/19 έδειξε τι πραγματικά μπορεί να κάνει καθώς είχε 11 πόντους από 70% στο δίποντο και 68% στις βολές, μαζί με 5.4 ριμπάουντ και 13.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:30 σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

" Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς γι' αυτό το υπέροχο διάστημα στο Τελ Αβίβ. Πάμε Μακάμπι" ήταν η δήλωση του Μπλακ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ