EUROLEAGUE

Αποθέωση στο ΣΕΦ για τον Σφαιρόπουλο, τον τίμησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η πρώτη επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, η εμπειρία που περίμενε εδώ και πολλούς μήνες, ήταν όπως την φανταζόταν.

Ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε από τον κόσμο της πρώην ομάδας του που εκτιμά όσα εκείνος της πρόσφερε επί σειρά τεσσάρων ετών και ανταπέδωσε σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της πορείας του στο μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Σφαιρόπουλο, όπως έκανε και με άλλες σημαντικές μορφές στην ιστορία του τμήματος που επέστρεψαν στο Φάληρο ως αντίπαλοι και μια σχέση που είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τελικά έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πλέον επιτυχημένες στην ιστορία του τμήματος. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του παρεδωσαν ένα κάδρα με μια φωτογραφία που εγραφε "σε ευχαριστούμε κόουτς", εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ