EUROLEAGUE

Απολύθηκε ο Γκούντες

Απολύθηκε ο Γκούντες

Η νέα εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Ασχόντ σήμανε το τέλος της συνεργασίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Γκάι Γκούντες. Η "ομάδα του λαού" ενημέρωσε ότι ο 45χρονος κόουτς απαλλάσσεται των καθηκόντων του.

Η ήττα από τη Μακάμπι Ασχόντ ήταν η δεύτερη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην ισραηλίτικη Super League για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που παρεμπιπτόντως έχει ρεκόρ 1-3 στην Euroleague. Σήμερα (9/11), λοιπόν, η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκάι Γκούντες.

"Έπειτα από αρκετή σκέψη, αποφασίσαμε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν απαραίτητη. Ο Γκάι Γκούντες απαλλάσσεται των καθηκόντων του ως χεντ κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι μέχρι πρότινος βοηθοί του Γκούντες, Άβι Εβέν και Ράφι Μπογκατίν θα κοουτσάρουν την ομάδα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Η Μακάμπι ευχαριστεί τον Γκάι για την αφοσίωσή του στον οργανισμό και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον".

Ο Γκούντες ανέλαβε τη Μακάμπι ως εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιούνιο του 2014, στη θέση του Ντέιβιβντ Μπλατ. Επί ημερών του οι Ισραηλινοί είχαν ρεκόρ 17-14 στην Euroleague ενώ πέρσι έφτασαν ως τα playoffs της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ