EUROLEAGUE

Από το "τελείωσα με τα σκατά", στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άαρον Τζάκσον

CSKA's Moscow Aaron Jackson, left, defends as Olympiakos' Vassilis Spanoulis controls the ball during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
CSKA's Moscow Aaron Jackson, left, defends as Olympiakos' Vassilis Spanoulis controls the ball during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Άαρον Τζάκσον επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, 378 μέρες μετά από τη δημόσια παραδοχή του πως δεν θα γύριζε ποτέ ξανά στην Ευρώπη.

Δυόμιση χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Άαρον Τζάκσον επιστρέφει στην ήπειρο που είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα παίξει ποτέ ξανά μπάσκετ. Ο 33χρονος γκαρντ επιβεβαίωσε μέσω Twitter τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ , ώστε να καλύψει το κενό που άφησαν με τους τραυματισμούς τους ο Τζον Ντιμπαρτολομέο (έξι μήνες εκτός δράσης) κι ο Νέιτ Γουόλτερς (έξι εβδομάδες εκτός δράσης).

" Στην τελευταία μου σεζόν στην Ευρώπη, είπα στους Αμερικανούς συμπαίκτες μου ότι εγώ τελείωσα με αυτά τα σκατά" είχε γράψει τον Δεκέμβριο του 2018 στο Twitter, σε συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο Ρόμεο Τράβις κι ο Τρέμελ Νταρντέν που "γκρίνιαζαν" για τις διπλές προπονήσεις των ευρωπαϊκών ομάδων. Τελικά, 378 μέρες μετά από εκείνη την τοποθέτηση, ο Άαρον Τζάκσον γυρίζει στα μέρη μας για να βοηθήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στην τελευταία του σεζόν στην Ευρώπη, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Τζάκσον είχε 7.6 πόντους από 54% στο δίποντο, 48% στο τρίποντο και 74% στις βολές, μαζί με 1.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά 21:39 σε 34 αγώνες της EuroLeague. Εκτός από τη Μόσχα, έχει παίξει στην Αντάλια, την Βίρτους Μπολόνια, τη Μπιλμπάου, τους Χιούστον Ρόκετς και τους Μπέιτζινγκ Ντακς από τους οποίους αποχώρησε πριν από μερικές ώρες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ