EUROLEAGUE

"All In" για μεγάλη μεταγραφή η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Los Angeles Lakers center Tarik Black, top, looks at Los Angeles Clippers guard JJ Redick, bottom, after dunking during the second half of an NBA basketball game, Saturday, April 1, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Kang)
Los Angeles Lakers center Tarik Black, top, looks at Los Angeles Clippers guard JJ Redick, bottom, after dunking during the second half of an NBA basketball game, Saturday, April 1, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Kang) AP

Ο Trevor Booker χάθηκε, όμως οι παράγοντες της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν ψηλό που θα κάνει τη διαφορά στη EuroLeague. Το νέο όνομα, είναι ο Tarik Black.

Με το μεγαλύτερο μέρος του roster να έχει καλυφθεί, οι παράγοντες της Μακάμπι δεν βιάζονται και αναζητούν έναν ψηλό που θα κάνει τη διαφορά στην EuroLeague της ερχόμενης περιόδου. Ο Trevor Booker που αποχαιρέτησε το ΝΒΑ για να παίξει στην Κίνα ήταν ο εκλεκτός του head coach Νέβεν Σπάχια , που όμως έχει αρκετές εναλλακτικές και "παίζει με τον χρόνο" ώστε να αποκτήσει τον ιδανικότερο αθλητή, αυτόν που θα τραβήξει το περισσότερο κουπί και θα οδηγήσει την ομάδα του Τελ Αβίβ στο Final Four της Βιτόρια.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Οράσιο Καούτσι, ένας από τους στόχους της Μακάμπι είναι ο Tarik Black, ένας δυναμικός ψηλός (26 ετών, 2μ.06) που έχει αγωνιστεί στους Houston Rockets και τους Los Angeles Lakers, αλλά παραμένει free agent. Ο Black έχει μέσους όρους 4.9 πόντων και 4.7 ριμπάουντ ανά 15.1 λεπτά συμμετοχής σε 220 αγώνες στο ΝΒΑ, θυμίζει πολύ την περίπτωση του Thomas Robinson που έπαιξε πέρυσι στη Χίμκι (παρόμοιο στυλ, δεν έχει βρει πραγματικές ευκαιρίες, είναι ικανός να κάνει τη διαφορά) και μοιάζει, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, με μια σπουδαία περίπτωση για τους Ισραηλινούς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ