EUROLEAGUE

Βεντίτσεφ: "Χαρούμενος για τον Μπαρτζώκα"

Βεντίτσεφ: "Χαρούμενος για τον Μπαρτζώκα"

Η επιστροφή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο ιδιοκτήτης της "Λόκο", Αντρέι Βεντίτσεφ, δήλωσε "χαρούμενος για τον κόουτς Μπαρτζώκα και όλα τα παιδιά" (PHOTO).

Η αλήθεια είναι πως ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίτσεφ, δεν είναι ιδιαίτερα "κλειστός" άνθρωπος. Δεν είναι, δηλαδή, από εκείνους που αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη "Λόκο".

Το επιβεβαίωσε μιλώντας μετά το τέλος της περσινής σεζόν και εξηγώντας ότι "η wild card θα κρίνει και το θέμα του κόουτς στη Λοκομοτίβ Κουμπάν". Για την ιστορία, οι Ρώσοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή στην Euroleague μέσω... ελευθέρας κι εν συνεχεία ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντικατέστησε τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς στον πάγκο.

Η "Λόκο" επικράτησε με 81-70 του Παναθηναϊκού στο Κρασνοντάρ και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Euroleague ενώ ο Βεντίτσεφ συνεχάρη τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είχαν προηγηθεί, βέβαια, τα συγχαρητήρια από την πλευρά των Τζαμόν Γκόρντον και Ματ Λοτζέσκι .

"Είμαι χαρούμενος για τον προπονητή Μπαρτζώκα και όλα τα παιδιά στην ομάδα. Χθες ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας. Συνεχίζουμε" ήταν το μήνυμά του στο Twitter.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ