EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Χάσαμε ενέργεια στον ημιτελικό"

Περάσοβιτς: "Χάσαμε ενέργεια στον ημιτελικό"

Η Λαμποράλ Κούτσα τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Final Four, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να σχολιάζει τι έγινε στον μικρό τελικό με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, εστιάζοντας στην έλλειψη ενέργειας λόγω του ημιτελικού.

Οι δύο ήττες στο Final Four δεν μπορούν με τίποτα να "διαγράψουν" την εξαιρετική πορεία της Λαμποράλ Κούτσα στην Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Μετά το τέλος του χαμένου μικρού τελικού , ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέφερε ότι " ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε με ταχύτητα, ως συνήθως. Στο τρίτο όμως έπεσε η ταχύτητα μας. Κάναμε λάθη και σκόραραν εύκολα στον αιφνιδιασμό. Αυτό ήταν το κλειδί για την έκβαση του ματς. Από εκεί και πέρα όταν ξέφυγαν με διψήφιο νούμερο πόντων, δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε", και συνέχισε:

" Δίνω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ Κούμπαν. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις να παίξουμε καλύτερα. Χάσαμε δυνάμεις στον ημιτελικό. Ήταν σημαντικό για μας το πως χάσαμε στον ημιτελικό. Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα, έστω κι αν δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε. Τώρα θέλουμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Ντάβις Μπέρτανς ανέφερε: " Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά. Για αυτό πήραν μια διαφορά. Και δεν μπορούσαμε στη συνέχεια να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ