EUROLEAGUE

Ντιλέινι: "Η καλή δουλειά του κόουτς"

Ντιλέινι: "Η καλή δουλειά του κόουτς"

Ο Μάλκομ Ντιλέινι μετά το τέλος του ματς παραδέχτηκε ότι ο αλτρουισμός και τα... καλά αποδυτήρια της ομάδας βγήκαν στο παρκέ, βγάζοντας το καπέλο στον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο άσος της Λοκομοτίβ Κουμπάν μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας του, αλλά και τη δική του, στην Euroleague, υπογράμμισε έννοιες όπως ο αλτρουισμός και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ παράλληλα μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του.

"Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις στην Euroleague: είναι πολύ πιο διασκεδαστικό! Παίξαμε πολύ καλά σ' αυτό το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης" τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Και συνέχισε λέγοντας: "Ήταν επίσης σημαντικό ότι χαρίσαμε στον προπονητής μας μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, γιατί ξέρω ότι είχε προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια απέναντι τους. Έχουμε ένα πολύ καλό μείγμα παικτών, έμπειρων και νεαρών".

Για να καταλήξει: "Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική. Ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά στην επιλογή παικτών, όχι μόνο για το παρκέ, αλλά και για τα αποδυτήρια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι. Το ότι είμαστε αλτρουιστές, βγαίνει στο παρκέ".

Μπαρτζώκας: "Καθοριστικό σημείο τα ριμπάουντ"

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: "Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην Euroleague και φυσικά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, γεμάτη ταλέντο. Για αυτό όμως και η νίκη μας είναι τόσο σημαντική. Την ίδια στιγμή όπως όλοι γνωρίζουν είχαμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με πολλούς τραυματισμούς, όπως για παράδειγμα αυτούς που αντιμετωπίζουμε τώρα με τις απουσίες του Άντονι Ράντολφ και του Νικίτα Μπαλασόφ. Και ο Ντοντάι Ντρέιπερ ήταν τραυματίας και είχε μόλις μια προπόνηση με όλη την ομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι.

Στα πρώτα δέκα λεπτά προσεγγίσαμε το παιχνίδι με λάθος τρόπο, ίσως επειδή είχαμε αρκετούς νεοφερμένους παίκτες για αυτό το επίπεδο. Χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Μετά είχαμε αρκετό ενθουσιασμό. Πήραμε κάτι σαν 15 ριμπάουντ παραπάνω από τον Παναθηναϊκό κι αυτό ήταν ένα καθοριστικό σημείο για τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ