EUROLEAGUE

MVP του Οκτωβρίου ο Ντιλέινι

MVP του Οκτωβρίου ο Ντιλέινι

Στον Μάλκολμ Ντιλέινι κατέληξε ο πρώτος τίτλος για τον πολυτιμότερο παίκτη του μήνα στην Euroleague. Δικαίως αν κρίνει κανείς από το 3/3 που μέτρησε μέσα στον Οκτώβριο η Λοκομοτίβ Κουμπάν, όσο κι από τους αριθμούς του.

Η επιστροφή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague συνδυάστηκε από το απόλυτο των νικών μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε κατά σειρά τον Παναθηναϊκό, τη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Ζιελόνα Γκόρα, για να διατηρηθεί στην κορυφή του γ' ομίλου. Την ίδια ώρα ανήκει στο κλειστό κλαμπ των ομάδων (μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ουνικάχα Μάλαγα) που παραμένουν αήττητες στη φετινή διοργάνωση.

Η εξαιρετική πορεία της ρωσικής ομάδας βασίζεται εν πολλοίς (και) στην απόδοση του Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος έχει 20 πόντους (με 60.9% στα δίποντα, 54.5% στα τρίποντα και 93.3% στις βολές), 4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 32'40'' συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ως φυσιολογική εξέλιξη των παραπάνω, ο 26χρονος κόμπο γκαρντ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης για τον Οκτώβριο στην Euroleague! Δικαίως αφού η συμβολή του στο 3/3 της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, με τους υψηλούς μέσους όρους του να λένε την πλήρη αλήθεια.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ