EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Χαμογελάμε για τις κάμερες"

Μπαρτζώκας: "Χαμογελάμε για τις κάμερες"

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το χαμόγελο του. "Είναι για τις κάμερες. Στενοχωρηθήκαμε όλοι πολύ χθες" ήταν τα πρώτα του λόγια. Παράλληλα τόνισε ότι το κυριακάτικο ματς είναι χωρίς ενδιαφέρον.

"Δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς νόημα ανάμεσα σε δύο απογοητευμένες ομάδες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν για τον μικρό τελικό με τη Λαμποράλ Κούτσα.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Από την άλλη όμως υπογράμμιζε ότι "είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και για αυτό που καταφέραμε. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε σ' αυτή τη διοργάνωση". Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε έτσι όπως ήθελε την Παρασκευή.

"Πληρώσαμε το άσχημο ξεκίνημα. Αφήσαμε μια ομάδα που έπαιζε με πίεση να βρει αυτοπεποίθηση" σχολίασε και πρόσθετε ότι "σ΄αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Κρίνοντας εξκ του αποτελέσματος".

Μετά το τέλος του ημιτελικού αποκάλυψε ότι πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες, ενώ τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο πρόεδρος της ομάδας. " Είπε ότι είναι περήφανος και πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας".

Καταλήγοντας ότι είναι "ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά για μας". Δεν θέλησε να μιλήσει από την άλλη για τα όσα γράφονται για ενδιαφέρον άλλον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. ούτε να κάνει προγνωστικά. Είπε μάλιστα στη σχετική ερώτηση με διάθεση για χιούμορ "ποιος θα κερδίσει; Αυτός που θα βάλει τους περισσότερους πόντους".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ