EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Κανείς δεν πίστευε σε εμάς"

Μπαρτζώκας: "Κανείς δεν πίστευε σε εμάς"

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησαν ενόψει της προημιτελικής σειράς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως θα πρέπει να μπουν στα playoffs με σκοπό να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ζει ιστορικές στιγμές, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά της Euroleague, αντιμετωπίζοντας με πλεονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Αμερικανός γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλέινι, μίλησαν ενόψει των playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Πρώτα από όλα πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφς. Κανείς δεν πίστευε στην αρχή της σεζόν πως θα είμαστε μία από τις οχτώ κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Σε αυτή τη σειρά πρέπει να συμπεριφερθούμε σύμφωνα με τις βασικές μας αρχές – την καλή άμυνα και την αλτρουιστική επίθεση. Το πρώτο παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασίας, και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να το κερδίσουμε. Θα έλεγα πως η πνευματική σκληράδα είναι το σημαντικότερο στοιχείο της σειράς.”

Ντιλέινι: "Δεν έχουμε την παραμικρή πίεση"

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: "Το να βρισκόμαστε σε μία ομάδα που κανείς δεν περίμενε πως θα καταφέρει κάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε την παραμικρή πίεση. Θέλουμε απλά να βγούμε στο παρκέ και να απολαύσουμε τα πλέι οφς. Πιστεύω πως ματσάρουμε καλά απέναντι σε όλους. Τώρα έχουμε τη Μπαρτσελόνα, είναι μία σκληρή ομάδα, αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και κάνουμε αυτά που πρέπει, νομίζω πως θα είμαστε καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ