EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Έχουμε μεγάλο κίνητρο"

Μπαρτζώκας: "Έχουμε μεγάλο κίνητρο"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στους πράσινους. Κλαβέρ: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (16/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Λομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία και ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο στη πρεμιέρα της Euroleague.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague είπε τα εξής: "Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρωλίγκα.

Έχουμε μεγάλο κίνητρο, παρότι δεν είμαστε έτοιμοι όπως θέλαμε λόγω τραυματισμών και μερικών προσθηκών της τελευταίας στιγμής, αφού οι διεθνείς είχαν υποχρεώσεις στο Ευρωμπάσκετ.

Ακόμη κι έτσι, στην επιστροφή μας στο υψηλότερο επίπεδο, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό μας, πρέπει να δείξουμε πως έχουμε πάθος να παλεύουμε για κάθε κατοχή ανεξαρτήτως αντιπάλου'.

Κλαβέρ: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα"

Από την πλευρά του ο Ισπανός φόργουορντ της ρωσικής ομάδας, Βίκτορ Κλαβέρ, μίλησε με καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, απ' τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Έχει πολύ καλούς κι έμπειρους παίκτες και μεγάλο προπονητή. Αυτά είναι που κάνουν την Ευρωλίγκα να ξεχωρίζει: Αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες κάθε εβδομάδα. Παρότι είναι μόλις η πρώτη αναμέτρηση, είναι πολύ σημαντική για εμάς, επειδή μπορεί να μας δείξει τι είμαστε ικανοί να κάνουμε φέτος. Αντιμετωπίσαμε δυνατές ομάδες και στην προετοιμασία, αλλά οι επίσημες αναμετρήσεις είναι εντελώς διαφορετικές".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ