EUROLEAGUE

Μια μέρα αρχύτερα στην Αθήνα η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Μια μέρα αρχύτερα στην Αθήνα η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η αποστολή της Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται στην Αθήνα από την Τρίτη (15/3), μία μέρα νωρίτερα απ΄ ότι αρχικά αναμενόταν. Το απόγευμα θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η 2η θέση στον όμιλο του Παναθηναϊκού θα παιχτεί εν πολλοίς την Πέμπτη (17/3, 21:15) στην αναμέτρηση των "πρασίνων" με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, κι αυτό γιατί σε περίπτωση που η ρωσική ομάδα αποδράσει εκ νέου από το ΟΑΚΑ με τη νίκη στις αποσκευές της, θα έχει κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ειδάλλως, το "τριφύλλι" θα μπει δυναμικά στη διεκδίκησή της, ειδικά αν καλύψει το -9 (76-67) της ήττας του στο παιχνίδι του α' γύρου.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης σε συνδυασμό με το δύσκολο ταξίδι, ανάγκασαν τους ανθρώπους της Λοκομοτίβ Κουμπάν να αλλάξουν το πρόγραμμα της ομάδας, η οποία βρίσκεται από την Τρίτη (15/3) στη χώρα μας. Οι "πρασινοκόκκινοι" αγωνίζονταν στο Νόβγκοροντ την Κυριακή (13/3), ενώ την επομένη ταξίδεψαν για τη Μόσχα. Ακολούθως πήραν το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προπονηθούν το απόγευμα της Τρίτης (15/3) στο ΟΑΚΑ, γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Euroleague.

Η πρώτη εν Ελλάδι προπόνηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει μετά από το τέλος αυτής του Παναθηναϊκού στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι παίκτες των δύο ομάδων και τα τεχνικά τιμ τους θα συναντηθούν. Όπως θα συμβεί και αύριο όπου πρώτη το απόγευμα θα προπονηθεί η ρωσική ομάδα και ακολούθως οι "πράσινοι" αλλά και το πρωί της Πέμπτης λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ τους. Η χαλαρή τελευταία προπόνηση των δύο ομάδων θα βρει πρώτα αυτή του Σάσα Τζόρτζεβιτς και ακολούθως αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ήρθε πλήρης στην Αθήνα καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και κυνηγά το 4/4 απέναντι στον Παναθηναϊκό στη φετινή Euroleague για να φτάσει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον στόχο της. Αυτός που πλέον δεν είναι άλλος από τη 2η θέση του ομίλου της και το πλεονέκτημα έδρας στα play off που θα ακολουθήσουν κόντρα στην 3η ομάδα του άλλου ομίλου.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ