ΜΠΑΣΚΕΤ

Λοκομοτίβ Κουμπάν σε φιλάθλους: "Ορμήστε για εισιτήρια όπως όρμηξε ο Nurmagomedov"

Λοκομοτίβ Κουμπάν σε φιλάθλους: "Ορμήστε για εισιτήρια όπως όρμηξε ο Nurmagomedov"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε την διαφορά και προέτρεψε τους φιλάθλους της να ορμήξουν για εισιτήρια όπως όρμηξε ο Khabib Nurmagomedov στον αγώνα με τον Conor McGregor για το UFC στη Νεβάδα.

Όλος ο πλανήτης από τα ξημερώματα ασχολείται με τη μεγάλη μάχη του Khabib Nurmagomedov με τον Conor McGregor και τη νίκη του πρώτου με υποταγή. Δεν ήταν όμως μόνο ο θρίαμβος απέναντι στον Notorius, αλλά και όσα συνέβησαν μετά, με το ξύλο που έπεσε και τις εικόνες που είδαμε να διαδραματίζονται.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλησε να εκμεταλλευτεί το... ρεύμα του Nurmagomedov, ο οποίος έχει βρεθεί στο παγκόσμιο επίκεντρο, ειδικά για την ενέργειά του να βγει από το κλουβί και να ορμήσει σε έναν από το προπονητικό τιμ του Ιρλανδού, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει απαξιωτικά για τον Khabib.

Τι έκαναν, λοιπόν, οι Ρώσοι; Προέτρεψαν τους φιλάθλους τους να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να ορμήσουν για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λιμόζ για το EuroCup, όπως όρμηξε ο Nurmagomedov.

"Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Λοκομοτίβ, στις 10 Οκτωβρίου. Πηδήξτε από τον καναπέ σας και ορμήστε να τα αγοράσετε με την ίδια ευκινησία όπως ο Nurmagomedov", ήταν το μήνυμα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αν μη τι άλλο, ευρηματικός τρόπος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ