EUROLEAGUE

Φίλαθλος σε Μπαρτζώκα: "Σε παρακαλώ, μείνε στη Λοκομοτίβ"

Φίλαθλος σε Μπαρτζώκα: "Σε παρακαλώ, μείνε στη Λοκομοτίβ"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν διοργάνωσε την αποχαιρετιστήρια γιορτή για το φινάλε της φετινής σεζόν, παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο, με μία φίλη της ρωσικής ομάδας να ζητά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμείνει στο Κρασνοντάρ (video).

Μπορεί η χρονιά να ολοκληρώθηκε με τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να διαγράψει όσα εντυπωσιακά πέτυχε η Λοκομοτίβ Κουμπάν φέτος. Η ρωσική ομάδα έγινε η πρώτη που έσπασε το... μονοπώλιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Final Four, τερματίζοντας εν τέλει στην τρίτη θέση στο Βερολίνο -μετά τη νίκη της στον μικρό τελικό επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Για το φινάλε της φετινής σεζόν, οι άνθρωποι της "Λόκο" έκαναν κάτι -τουλάχιστον- πρωτότυπο. Κάλεσαν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, οι παίκτες έδωσαν αγώνα επίδειξης και αμέσως μετά τέθηκαν στη διάθεση του... κοινού για ερωτήσεις. Η αγάπη που εισέπρατταν όλα τα μέλη της είναι άνευ προηγουμένου, με μία από τις... φαν της Λοκομοτίβ Κουμπάν να ζητά επιτακτικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμείνει στο Κρασνοντάρ.

Τη στιγμή που πήρε το μικρόφωνο στα χέρια της, ρώτησε τον Έλληνα τεχνικό πως κατάφερε να δημιουργήσει μία τόσο δυνατή ομάδα, ενώ για επιμύθιο έκανε την παράκλησή της προς εκείνον να μην αλλάξει... χώρα.

Το χαμόγελο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν η πρώτη αντίδρασή του σε αυτά που άκουσε, για να πει εν συνεχεία πως " το να φέρω στην ομάδα τα σωστά άτομα, καλούς χαρακτήρες, έξυπνους παίκτες, ήταν το πιο σημαντικό. Σε είδα στη Βαρκελώνη και το Βερολίνο. Θέλω να πω σε σένα και σε όλους τους φίλους της ομάδας ότι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια πίστη και στήριξη. Σας ευχαριστώ όλους για όσα κάνατε για εμάς".

Δείτε το στιγμιότυπο

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ