EUROLEAGUE

Χάνγκα: "Μπορούμε να κερδίσουμε και τα 2 ματς στην έδρα μας"

Χάνγκα: "Μπορούμε να κερδίσουμε και τα 2 ματς στην έδρα μας"

Ο Άνταμ Χάνγκα δήλωσε πως πιστεύει ότι η Μπασκόνια μπορεί να ανατρέψει το 2-0 της ΤΣΣΚΑ και να κερδίσει τα δύο ματς στην Βιτόρια προκειμένου να φέρει την σειρά στα ίσα.

Η Μπασκόνια πάλεψε και τα δύο παιχνίδια στη Μόσχα για την φάση των playoffs της EuroLeague, αλλά στο τέλος γνώρισε ισάριθμες ήττες. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να πτοεί τον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πιστεύει ότι η ομάδα που μπορεί να στείλει την σειρά πίσω στη Μόσχα για 5ο παιχνίδι, κερδίζοντας αρχικά σήμερα (25/4, 22:00) το Game 3 της σειράς.

" Αυτή είναι μία σημαντική εβδομάδα για εμάς. Βρισκόμαστε πίσω με 2-0 στην σειρά με την ΤΣΣΚΑ, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους μας και την πόλη να γίνει αυτό" δήλωσε αρχικά ο Χανγκά, για να συμπληρώσει στην συνέχεια σχετικά με το τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια: " Χάσαμε και τους δύο αγώνες στον πόντο, κάτι που συμβαίνει όλη την σεζόν. Πρέπει να μάθουμε πώς θα χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Δε μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά".

Όσο για το πώς θα έρθει η νίκη, αρχικά, στο τρίτο παιχνίδι, ο ταλαντούχος φόργουορντ τόνισε ότι το κλειδί θα είναι ο περιορισμός της δράσης του Μίλος Τεόντοσιτς: " Περιορίσαμε τον Ντε Κολό στα πρώτα δύο παιχνίδια, αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά με τον Τεόντοσιτς".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ