EUROLEAGUE

Τέλος από τη Μπασκόνια ο Αλόνσο, βρέθηκε ο αντικαταστάτης του

Τέλος από τη Μπασκόνια ο Αλόνσο, βρέθηκε ο αντικαταστάτης του

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στη Βιτόρια, ο Σίτο Αλόνσο αποχαιρετά τη Μπασκόνια. Ο αντικαταστάτης του, ο λόγος της απόλυσης, η Μπαρτσελόνα και ο... Μπαρτζώκας.

Ως φήμη είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα έγινε και πραγματικότητα. Το αφεντικό της Μπασκόνια, Χοσεάν Κερεχέτα, ενημέρωσε τον Σίτο Αλόνσο πως παύει να είναι ο head coach της ομάδας, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν πλέον ένα... ντόμινο εξελίξεων στην ισπανική λίγκα.

Ο Αλόνσο έκανε καλή σεζόν με τη Μπασκόνια, όμως ο Κερεχέτα δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, το μπάσκετ που έπαιζε, ενώ λέγεται πως είχε και παράπονα για την χημεία στα αποδυτήρια του club. Γι' αυτό και αποφάσισε την αλλαγή του... καπετάνιου. Έκανε χρήση της σχετικής option που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί του πέρυσι το καλοκαίρι και τον άφησε ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λέγεται πως ο Κερεχέτα σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή με τον Πάμπλο Πριτζιόνι (!) που έβαλε τέλος στην καριέρα του πριν από λίγους μήνες, την ώρα που ο Αλόνσο ακούγεται για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Για την ιστορία, οι Καταλανοί ΔΕΝ έχουν λύσει ακόμη τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ζητά μεγαλύτερο ποσό για να αποχαιρετήσει τη Βαρκελώνη από αυτό που του προσφέρεται.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ