EUROLEAGUE

Τελικώς... στη Λαμποράλ Κούτσα ο Μπουρούσης

Τελικώς... στη Λαμποράλ Κούτσα ο Μπουρούσης

Η προφορική συμφωνία με τους Shanghai Sharks δεν μετατράπηκε σε... υπογραφές για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμποράλ Κούτσα. Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή σέντερ.

Οι Shanghai Sharks βρέθηκαν κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση, ο διεθνής σέντερ είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, αλλά την τελευταία στιγμή προέκυψε η ανατροπή. Με τη Λαμποράλ Κούτσα να είναι η τυχερή!

Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 32χρονου σέντερ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η απουσία ουσιαστικού ενδιαφέροντος από ομάδα της Euroleague ήταν ένα... πρόβλημα που είχε το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Μπουρούσης. Τις τελευταίες ημέρες όμως όλα άλλαξαν, ειδικά από τη στιγμή που διέρρευσε η προφορική συμφωνία του με την κινεζική ομάδα.

Από τη στιγμή που θα φορέσει τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα, ο διεθνής παίκτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο (β') της Euroleague. Το ραντεβού με την πρώην ομάδα του θα πραγματοποιηθεί στις 23/10 στη Βιτόρια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ